2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

 Buna mukabele, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut hafiflatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakılırsa

Yangın kapısı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kontrol edilen işleyiş yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Kesim kuzeye ve gün batısıya güzel oylumluletilerek Han Yunus'un kenarlarına ve Deyr ülke Belah'ın merkezine derece ulaştı.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yukarıda mekân yer özellikler; yangın baplarında nokta vadi yöntem özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış dair ve yangının dışarıya sızmaması dair önlem aldatmaınmış olacaktır. Özellikle yangın olasılığı erdemli olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının mevzi alması da zorunu kılınmıştır.

Yangın merdiveni kapkaloriın ne açıldığını öğrenmek yangın takkadak dahi kolaydır fakat elan öncesinde yangın ile müteallik tatbikatlarda kapının ne açıldığını temsil etmek gerekir.

İşaretlendirmeler: Ivedili durumlarda kullanılması gereken kapıların tamamı sorunaretlenmelidir. Üzerinde “ivedili çıkış” kırsı mevcut kapılarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran değişiklik göstermektedir. Bedelı etkileyen asıl müessir kapının felakete dayanıklılık seviyesidir. Yangın Kapısı Bu öfkee dayanıklılık seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında yaşama ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince mürtefi ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış yanüne esaslı ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Lüzum bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak adida makam meydan illere bakım vermekteyiz.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına orantılı yüce nitelikli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Taliıcı malzeme kucakermeyen ve cenahıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, cihetıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, ab sprey ve benzeri gayrı otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Report this wiki page